Mån - Fre : 08:00 - 5:00PM

Lör – Sön : Stängt

Adress

Lenskogen Lenemyra 1, 665 93 Kil

a

Våra tjänster

Rivning

När du behöver en extra hand med rivningen så finns vi alltid tillgängliga. Vi vet riskerna med att riva och är medvetna om att det krävs en bred kunskap och ett säkert utförande, därför är just vi rätt val för dig. Vi utför små rivningsarbeten till större och vi sköter allt från början till slut, hör av dig till oss!

Grävning

Grävning och entreprenad är vi specialister på, behöver du därför till exempel hjälp med att gräva inför ett husbygge så kan du prata med oss. När du ska bygga så är det viktigt att det finns en stabil grund att stå på, förarbetet är minst lika viktigt som själva bygget. Eller är det annan grävning du söker? Inga problem!

Dränering

Hos oss erbjuder vi även dränering där du behöver det. Vi gräver för att leda bort vatten och fukt från ditt hus, därför är det viktigt att det görs på rätt sätt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av entreprenad och dränering och på vårt företag är vi noggranna, välj därför oss när du ska dränera.

Glöm inte ROT-avdraget

När du anlitar oss för entreprenad eller markarbeten kan du ofta ta nytta av rotavdraget. Det innebär att du har möjlighet att få en viss procents rabatt på arbetskostnaderna på det arbetet vi utfört hemma hos dig.